Retourneren

Bij Minicarparts heeft u het recht om producten te retourneren. Als u hier gebruik van wilt maken dient u dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Vervolgens heeft u dan nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Verstuur niet zomaar een pakket

Zodra u één of meerdere onderdelen wilt retourneren is het belangrijk voor ons dat we weten van wie en welke onderdelen er retour komen. Stuur daarom een ingevuld retourformulier mee in uw zending. 

Verzendlabel

U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de zending. Wél maakt Minicarparts het uw makkelijk door middel van ons retourportaal. 

→  Ga hier naar het Minicar-Parts retourportaal


Uitzondering op recht van retour

Als u een product retour stuurt, dient u alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele (nieuw)staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Voor gebruikte producten, welke niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, kan Minicar-Parts een vergoeding in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag.

Sommige producten kunnen vanwege hun aard helemaal niet worden teruggestuurd:

Producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen, mits in overleg met Minicar-Parts, niet geretourneerd worden. Wij brengen u altijd op de hoogte wanneer een onderdeel speciaal voor u besteld moet worden. Dit is ook zichtbaar op de factuur.Bijlagen