Programmeren 3 knops afstandsbediening Microcar / Ligier

• De zekering shunt parc verwijderen , wacht 5 seconden voor deze terug in te steken. Steek de stekker van de shunt-parc zodanig in mekaar dat de rode draden in verbinding staan.

• Wacht met de deuren te openen en draai 10 keer de sleutel in de accessoire positie binnen de 20 seconden.

• De richtingaanwijzers worden geactiveerd, wacht tot deze stoppen met knipperen en druk vervolgens op de knop CH-1 (dit is de knop linksboven ->zie foto) van een nieuwe afstandsbediening om deze te programmeren.

• De centrale vergrendeling wordt in werking gesteld.

(om een afstandsbediening toe te voegen zal dezelfde werkwijze gevolgd moeten worden door tegelijkertijd te drukken op de CH-1 van de beide afstandsbedieningen.)