Hur fungerar Helpdesk?

För Minicarparts är det viktigt att du får hjälp snabbt och ordentligt. Det gör vi via vår Helpdesk.

Du hittar detta längst ner till höger på din skärm genom att klicka på följande logotyp:

När du har gjort detta öppnas kundtjänst och du får välja mellan följande kanaler längst ner på kundtjänstskärmen:

Direktkontakt genom olika kanaler
Du har klickat på logotypen och vår Helpdesk öppnas. Utöver chattskärmen som öppnas som standard har du ett antal val att kontakta oss:

• Chat
  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • E-post
  • Kunskapscenter (mest ställda frågor, teknisk information, resurser etc.)

Chat
Chattfunktionen är ett enkelt sätt att kontakta oss direkt. När du skriver en fråga kommer den att skickas direkt till oss. Dock utan att vi vet vem du är.

Om våra anställda är upptagna och inte kan svara på din fråga omedelbart kommer vi därför att be om din mailadress så att vi alltid kan återkomma till din fråga.

Du kan enkelt lämna ett meddelande genom att lämna det i fältet "Skriv ett meddelande":

WhatsApp
Du når oss snabbt och enkelt via WhatsApp. När du trycker på WhatsApp längst ner på skärmen öppnas den här funktionen. Du behöver då bara trycka på nästa knapp så kommer du i kontakt med vårt företagskonto.

Facebook Messenger
När du trycker på ' f ' på Facebook Messenger längst ner i kundtjänst kan du öppna denna funktion via följande knapp. Du kommer då att kontakta oss direkt via Facebook Messenger.

E-post
Om du vill skicka ett mail till oss är detta givetvis inga problem. Du trycker på kuvertet längst ner på kundtjänstskärmen och följande skärm kommer att visas, lämna ditt namn, e-postadress och meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kunskapscentrum
Vårt kunskapscenter innehåller vanliga frågor, teknisk information, verktyg etc. Tryck på knappen med frågetecknet '?' och kunskapscentret kommer att öppnas.