Privacy

Minicar-Parts heeft uw persoonlijke gegevens nodig om bestellingen te kunnen versturen en om met u te communiceren. Wij bewaren die in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven uw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

De gegevens die wij gebruiken en waarom:

Voor- en achternaam:
Op onze orderbevestigingen, facturen en verzendetiketten zetten wij uw naam. Wel zo netjes en ook handig zodat wij en de transportbedrijven weten voor wie de bestelling(en) exact bedoeld is/zijn.

Bedrijfsnaam:
Als u een zakelijke klant bent zetten wij op onze orderbevestigingen, facturen en verzendetiketten uw bedrijfsnaam. Wel zo netjes en ook handig zodat wij, de transportbedrijven en ook u weet voor wie de bestelling(en) exact bedoeld is/zijn.

Adres en woonplaats:
Wij moeten natuurlijk weten waar we de pakketten moeten laten bezorgen. Daarom hebben wij uw adres gegevens nodig.

Telefoonnummer:
Mocht er iets onduidelijk zijn of wij willen u informeren of iets mededelen dan is het erg prettig en makkelijk om snel contact op te kunnen nemen via de telefoon.

Betaalgegevens:
Om uw order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met een automatische incasso betaalt worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw order te kunnen koppelen. Verder gebruiken we u bankrekeningnummer alleen wanneer u geld van ons terugkrijgt. 

Wanneer u met creditcard betaalt, sturen we de creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar Buckaroo. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit. Hierbij krijgen we uw creditcardgegevens niet te zien, Buckaroo vertelt ons alleen of je betaling is gelukt of niet.

E-mailadres:
Wij gebruiken uw e-mail adres om bestellingen te kunnen ontvangen. Daarnaast gebruiken wij het e-mailadres om orderbevestigingen, facturen, vragen en mededelingen mee te communiceren. Ook uw e-mail adres geven wij niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Aanpassen of wijzigen:
Persoonsgegevens zijn altijd te bekijken of te wijzigen in uw online account.  Wilt u zich laten verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post, e-mail of telefoon. Let op: als u een bestelling heeft geplaatst, is het achteraf niet mogelijk de naam op de factuur aan te passen.

Klarna:
“Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna