Hoe werkt de Helpdesk?

Voor Minicarparts is het belangrijk dat u snel én goed geholpen wordt. Dat doen wij via onze Helpdesk.

Deze vindt u rechts onderin uw beeldscherm door op het volgende logo te klikken:

Wanneer u dit heeft gedaan zal de klantenservice zich openen en krijgt u onderin het klantenservice scherm de keuze uit de volgende kanalen:

Direct contact via verschillende kanalen
U heeft op het logo gedrukt en onze Helpdesk zal zich openen. Naast het chat scherm dat zich standaard opent, heeft u nog een aantal keuzes om contact met ons te maken:

• Chat
  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • Email
  • Kenniscentrum (veel gestelde vragen, technische informatie, hulpmiddelen etc.)

Chat
De chatfunctie is een makkelijke manier om direct contact met ons te maken. Wanneer u een vraag typt zal deze direct bij ons binnen komen. Echter zonder dat we weten wie u bent.

Als onze medewerkers druk zijn en uw vraag niet direct kunnen beantwoorden zullen wij daarom vragen om uw emailadres zodat we altijd terug kunnen komen op uw vraag.

Een bericht kunt u heel makkelijk achter laten door deze in de balk 'typ een bericht' achter te laten:

WhatsApp
Via WhatsApp kunt u ons snel en makkelijk bereiken. Wanneer u onderin het scherm drukt op het WhatsApp zal deze functie zich openen. U dient dan alleen nog op de volgende button te drukken en u komt in contact met ons bedrijfsaccount.

Facebook Messenger
Wanneer u onderin de klantenservice op de ' ' van Facebook Messenger drukt kunt u deze functie openen via de volgende button. U zult dan direct met ons in contact komen via Facebook Messenger.

Email
Wanneer u een email wilt versturen naar ons dan is dit uiteraard geen probleem. U drukt onderin het klantenservice scherm op de envelop en het volgende scherm zal getoond worden, laat uw naam, E-mailadres en bericht achter en wij zullen hier zo snel mogelijk op terug komen.

Kenniscentrum
Ons kenniscentrum bevat veel gestelde vragen, technische informatie, hulpmiddelen etc. Druk op de button met het vraagteken '?' en het kenniscentrum zal zich openen: